-->
الرستو
المقادير
عرق رستو كيلو ونصف
4 فصوص ثوم كبيرة مقطعه
ملح وفلفل اسود والبهارات اللى تفضلونها
صويا صوص
بصله
كيس مرقة دجاج
معلقتين ورشيستر صوص
نص كوب ماء
الطريقة
نعمل فتحات بالسكين في جميع اجزاء العرق
ندخل وسط الفتحات الثوم المخلوط بالبهارات
نرش كامل العرق بفلفل اسود مطحون والملح والبهارات
ثم نوزع الصويا صوص على جميع العرق
نلفه في بلاستيك فيلم ونتركه بالثلاجةالى اليوم الثاني
نجهز شوايه ونسخنها جيدا ونضع فيها العرق
لما يبدا العرق ياخد علامات الشوي
ونبدا بعمل خليط البصل
في نفس طاسه الشوي نضع معلقه كبيرة زيت ونشوح البصل المقطع
نضع معلقة صغيرة مليئة من بودرة مرقة الدجاج على البصل ونقلب
البصل نضع معلقه كبيرة من ورشستيرشير صوص
ونضع نص كوب ماء ونطفي ونوزع اة على العرق
وندخله الفرن تقريبا من ساعه الى ساعه ونصف
نتركه حتي يرتاح لسهوله تقطيعه
قدمته مع البطاطس المهروس والخضار المسلوقة
وبالهنا والشفا
-->
No comments:
Post a Comment